Example logo

Fönster & Dörrar

Vår vision

Fönsterpartner har valt att samarbeta med några av Sveriges ledande dörr och fönstertillverkare. Vår vision är att leverera den mest anpassade produkten till just ditt hem med ett klanderfritt montage.

Våra fönster och ytterdörrsleverantörer

Fönster från SP fönster tillverkas i sin grund utav trä, man kan också välja till en utvändig aluminiumbeklädnad som gör fönstret i stort sett underhållsfritt.  SP fönster tillverkas i en rad olika utformningar så som vrid, inåtgående, utåtgående och fasta fönster, utåt eller inåtgående fönsterdörrar. SP fönster tillverkas i Edsbyn i Hälsingland.

Fönster från Plastfönster består i huvudsak av PVC men med en stålförstärkning inuti både karm och båge. I vissa fall kallas det även för kompositfönster vilket är samma sak.  Plastfönster tillverkas som inåtgående och fasta fönster, utåt eller inåtgående fönsterdörrar och även skjutpartier. Plastfönster tillverkas i Avesta i Dalarna.

Fönster från Maximalfönster består i huvudsak av aluminium men med komposit i mellanlagret som isolerar.  Maximal tillverkar fönster och fönsterdörrar med traditionell karm för traditionella fönsterbyten. Maximal har även en fönstermodell för montage där det befintliga fönstrets karm behålls.. Maximalfönster tillverkas i Åshammar i Gästrikland.

Lursdörr skapar ytterdörrar precis som du vill ha dom. Dörrarna är både säkra, tåliga och snyggt designade och kan anpassas efter de flesta krav och önskemål. Lursdörr har tillverkat dörrar i orten Lur i Västra götaland sedan 1948 och har ett stort hantverkskunnande och hög kvalitet på slutprodukterna. Dörrarna tillverkas av förstaklassigt material och kommer därför med generösa garantier.

Trarydfönster erbjuder fönster och fönsterdörrar utav hög kvalitet och med ett modernt utseende. Fönstren är tillverkade av furu och för extra väderskydd kan aluminiumbeklädnad väljas som tillval. Trarydfönster finns i alla tänkbara modeller, färger och former. Trarydfönster tillverkas i Edsbyn i Hälsingland.