Example logo

Fönster

Vår vision

Fönsterpartner har valt att samarbeta med några av Sveriges ledande fönstertillverkare. Vår vision är att leverera den mest anpassade produkten till just ditt hem med ett klanderfritt montage.

Våra fönsterleverantörer

Fönster från SP fönster tillverkas i sin grund utav trä, man kan också välja till en utvändig aluminiumbeklädnad som gör fönstret i stort sett underhållsfritt.  SP fönster tillverkas i en rad olika utformningar så som vrid, inåtgående, utåtgående och fasta fönster, utåt eller inåtgående fönsterdörrar. SP fönster tillverkas i Edsbyn i Hälsingland.

Fönster från Plastfönster består i huvudsak av PVC men med en stålförstärkning inuti både karm och båge. I vissa fall kallas det även för kompositfönster vilket är samma sak.  Plastfönster tillverkas som inåtgående och fasta fönster, utåt eller inåtgående fönsterdörrar och även skjutpartier. Plastfönster tillverkas i Avesta i Dalarna.

Fönster från Maximalfönster består i huvudsak av aluminium men med komposit i mellanlagret som isolerar.  Maximal tillverkar fönster och fönsterdörrar med traditionell karm för traditionella fönsterbyten. Maximal har även en fönstermodell för montage där det befintliga fönstrets karm behålls.. Maximalfönster tillverkas i Åshammar i Gästrikland.