Example logo

Om oss

Efter många år inom olika befattningar i fönstersverige bestämde vi oss för att dra nytta av våra gemensamma erfarenheter och kontaktytor för att starta Fönsterpartner. Vår vision är att leverera den bäst anpassade produkten till just ditt hem med ett klanderfritt montage.

Axel Berg har arbetat med fönster sedan 2011. Han inledde sin fönsterkarriär på Mockfjärdfönster med att arbeta som fönsterexpert mot villaägare. Nästa uppdrag i fönstersverige var att arbeta som projektledare på Elitfönsters projektorganisation mot de rikstäckande byggarna som exempelvis Skanska, JM & PEAB. Under hans tid på Elitfönster arbetade han delvis med några av Sveriges ledande fönsterbytarföretag, bland annat Dalkarlarna som han sedan efter sin flytt till hemstaden Borlänge blev erbjuden en anställning på som säljande projektledare med huvudsaklig arbetsuppgift att bearbeta och driva igenom projekt mot bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och fastighetsbolag. På fritiden så snickrar Axel på huset och har alltid minst ett projekt pågång. Vintern spenderas på skidor, både slättförs och utförs.

Kenny Elg har arbetat med fönster sedan 2006. Fönsterkarriären startade hos Fönstergruppen med försäljning av fönster och montering till både villaägare och bostadsrättsföreningar, efter en tid blev Kenny försäljningschef på företaget. Nästa uppdrag var som försäljare av fönster med montering på SVEA-Fönster och efter det på Plastfönster i Avesta som försäljare av fönster och montering till både villaägare, bostadsrättsföreningar, hyresfastighetsägare och byggföretag. Kennys senaste uppdrag före Fönsterpartner var hos Dalkarlarna där han arbetat med försäljning och projektledning av fönsterbyten till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggentreprenörer. På fritiden kör Kenny enduro, sommartid är han solskensfiskare och på vintern blir det gärna lite snowboardåkning.