Example logo

Fönsterpartner BRF i Södra Stockholm

Ett skräddarsytt fönsterbyte i din BRF eller fastighet på ett tryggt och enkelt sätt.

Dags för nya fönster i föreningen? vi har stor erfarenhet och kunskap om hur ett fönsterbyte ska genomföras i en BRF eller fastighet. Boka ett platsbesök redan idag!

Våra fönstermästare i södra Stockholm

Kenny Elg

Kenny Elg har arbetat med fönster sedan 2006. Fönsterkarriären startade hos Fönstergruppen med försäljning av fönster och montering till både villaägare och bostadsrättsföreningar, efter en tid blev Kenny försäljningschef på företaget. Nästa uppdrag var som försäljare av fönster med montering på SVEA-Fönster och efter det på Plastfönster i Avesta som försäljare av fönster och montering till både villaägare, bostadsrättsföreningar, hyresfastighetsägare och byggföretag. Kennys senaste uppdrag före Fönsterpartner var hos Dalkarlarna där han arbetat med försäljning och projektledning av fönsterbyten till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggentreprenörer riktad mot Spånga och Järfälla.

E-post: kenny@fonsterpartner.se
Telefon: 072-40 30 820

Axel Berg

Axel Berg har arbetat med fönster sedan 2011. Han inledde sin fönsterkarriär på Mockfjärdfönster med att arbeta som fönsterexpert mot villaägare. Nästa uppdrag i fönstersverige var att arbeta som projektledare på Elitfönsters projektorganisation mot de rikstäckande byggarna som exempelvis Skanska, JM och PEAB. Under hans tid på Elitfönster arbetade han delvis med några av Sveriges ledande fönsterbytarföretag, bland annat Dalkarlarna som han sedan efter sin flytt till hemstaden Borlänge blev erbjuden en anställning på som säljande projektledare med huvudsaklig arbetsuppgift att bearbeta och driva igenom projekt mot bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och fastighetsbolag med Hässelby och Vällingby som marknad.

E-post: axel@fonsterpartner.se

Kontakta oss

  Såhär går det till

  boka hembesök till er bostadsrättsförening i tyresö, farsta, huddinge och södra stockholm

  Vi bokar in ett kostnadsfritt besök med styrelsen. Självklart tar vi stor hänsyn till den rådande situationen och tillämpar försiktighetsåtgärder för att undvika risk för smittspridning. För er skull, och för vår.

  få en offert

  Efter besöket lämnar vi en offert på det vi kommit överens om. Ni tar ställning till offerten och jämför den med eventuella konkurrenters.

  köp fönster

  Vi kompletterar offerten vid behov, tecknar avtal och bokar in tid för fönsterbytet utifrån när det fungerar bäst för er (fönster kan bytas året runt!).

  nya fönster

  Klart! Nu kan era medlemmar njuta av nya fönster, sänkta energikostnader och långa garantier på både montage och material.

  Varför ska er bostadsrättsförening välja Fönsterpartner?

  På Fönsterpartner är vi övertygade om att det går att driva företag genom partnerskap, snarare än konkurrens. Genom att vara en bra partner till dig som kund, tar vi ett stort ansvar över tid för att just din lösning ska bli bra, och genom ett partnerskap med flera ledande fönstertillverkare kan vi också alltid ta fram ett förslag på fönster som passar just er fastighet. Genom att ha inte bara en eller två, utan tre leverantörer av fönster kan vi välja det bästa utan att tumma på vare sig prisvärdhet eller kvalitet, oavsett om det är nya fönster, skjutpartier eller ytterdörrar. Det ger oss ett starkt och brett produktsortiment som passar de flesta behov.

  Området söder om Stockholm (från Bagarmossen, Gamla Enskede och Sköndal, ända ut till Farsta, Huddinge i väster och Tyresö i öster) består till stor del av villor och hus, men vi har också lång erfarenhet av att leverera riktigt hållbara och bra lösningar till bostadsrättsföreningar. Många av områdets hus och fastigheter byggdes i mitten av förra seklet eller senare, och det är vanligt att man nu går in i en underhållscykel som innefattar fönsterbyte som fastighetsägare. Utöver bostadsrättsföreningar utför vi även fönsterbyten i privatbostäder samt levererar till nybyggnationer.

  Går det att byta till nya fönster året runt?

  Ja. Tack vare samarbeten med några av Stockholms främsta montage- och installationsföretag har vi hög kapacitet och kan leverera året runt. Det är alltså inga problem att genomföra ett fönsterbyte under höst eller vinter: man stänger bara till det rum där montörerna är för tillfället, och vår personal är alltid noggrann med att återställa rum och fasad till befintligt skick efter sig.

  Våra fönsterlösningar

  Om du anlitar Fönsterpartner till ditt fönsterbyte får du stora valmöjligheter. Tack vare våra leverantörer kan vi erbjuda allt från traditionella fönster med kärnvirke som passar väl in i äldre fasader, till nya och moderna PVC-fönster som inte bara är underhållsfria och brandsäkra utan håller riktigt länge. Självklart säljer vi också aluminiumbeklädda fönster och vridfönster – allt för att kunna skräddarsy en lösning för just dig. Kring vissa områden i Stockholm efterfrågar många bullerdämpande fönster – något vi naturligtvis också erbjuder.

  Utöver materialval behöver du också ta ställning till fönstertyp. Fönster kan vara fasta, sidohängda, utåt- eller inåtgående, ha spröjs eller inte, vara i olika färger och nyanser osv. Här hjälper våra fönstermästare gärna till med perspektiv utifrån sin långa erfarenhet.

  Fönsterbyten i Stockholms söderort

  Det händer mycket i söderort just nu. En hel del nybyggnation, men också renoveringar och uppgraderingar. Många av de fönster som nu bytts har suttit där sedan de äldre husen byggdes, och det ligger också i linje med renoveringsintervallen för fönster överlag. Beroende på var i söderort man bor, nära stan eller lite längre ut mot Huddinge, Farsta eller Tyresö, kan områdesgeografin skilja sig.

  Ett fönsterbyte lönar sig dock ofta av flera olika anledningar. Utöver att vackra fönster kan förnya en hel fasad, kan de också förstärka och förändra ljusinsläppet i de olika rummen. Vi anlitas också för leveranser till hela bostadsrättsföreningar och nybyggda fastigheter.

  Monterar ni?

  Ja, vi erbjuder montage i hela söderort av alla våra produkter. Du kan givetvis spara pengar och bara köpa produkterna av oss för att sedan sköta montaget själv. Det går ofta bra om man är händig, van vid renovering och har hjälp av några vänner. Däremot får du förstås ingen garanti på montaget, och felmonterade produkter eller produkter som rentav förlorat sin funktion på grund av felaktigt montage, förlorar sin garanti. De allra flesta som byter fönster i södra Stockholm väljer trots allt att komplettera köpet med professionellt montage.

  Var kan ni leverera?

  Det finns egentligen inga begränsningar kring var vi kan leverera, och vi har kunder i över hela Stockholm (men också Dalarna, där vi en gång startade). Kontakta oss genom att boka ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. För oss som återförsäljare av flera olika varumärken, är det viktigt att understryka att vi sitter på din sida av förhandlingsbordet med målet att skapa en bra affär för alla parter.