Example logo

Fönsterpartner i Avesta & Hedemora

Just nu: 30% rabatt på fönsterpriset vid köp av fönster med komplett installation

Dags för nya fönster? Nyttja vår rabatt t.o.m. 18:e September och boka ett hembesök redan idag!

Våra fönstermästare i södra Dalarna

Axel Berg

Axel Berg har arbetat med fönster sedan 2011. Han inledde sin fönsterkarriär på Mockfjärdfönster med att arbeta som fönsterexpert mot villaägare. Nästa uppdrag i fönstersverige var att arbeta som projektledare på Elitfönsters projektorganisation mot de rikstäckande byggarna som exempelvis Skanska, JM och PEAB. Under hans tid på Elitfönster arbetade han delvis med några av Sveriges ledande fönsterbytarföretag, bland annat Dalkarlarna som han sedan efter sin flytt till hemstaden Borlänge blev erbjuden en anställning på som säljande projektledare med huvudsaklig arbetsuppgift att bearbeta och driva igenom projekt mot bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och fastighetsbolag med Avesta och Hedemora som marknad.

E-post: axel@fonsterpartner.se

Kenny Elg

Kenny Elg har arbetat med fönster sedan 2006. Fönsterkarriären startade hos Fönstergruppen med försäljning av fönster och montering till både villaägare och bostadsrättsföreningar, efter en tid blev Kenny försäljningschef på företaget. Nästa uppdrag var som försäljare av fönster med montering på SVEA-Fönster och efter det på Plastfönster i Avesta som försäljare av fönster och montering till både villaägare, bostadsrättsföreningar, hyresfastighetsägare och byggföretag. Kennys senaste uppdrag före Fönsterpartner var hos Dalkarlarna där han arbetat med försäljning och projektledning av fönsterbyten till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggentreprenörer riktad mot Stockholm och södra Dalarna.

E-post: kenny@fonsterpartner.se
Telefon: 072-40 30 820

Kontakta oss

  Såhär går det till

  boka hembesök i avesta eller hedemora, horndal eller norberg

  Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök. Självklart tar vi stor hänsyn till den rådande situationen och tillämpar försiktighetsåtgärder för att undvika risk för smittspridning. För er skull, och för vår.

  få en offert

  Efter hembesöket lämnar vi en offert på det vi kommit överens om. Ni tar ställning till offerten och jämför den med eventuella konkurrenters.

  köp fönster

  Vi kompletterar offerten vid behov, tecknar avtal och bokar in tid för fönsterbytet utifrån när det fungerar bäst för er (men fönster kan faktiskt bytas året runt!).

  nya fönster

  Klart! Njut av era nya fönster, sänkta energikostnader och långa garantier på både montage och material.

  Varför just Fönsterpartner?

  Vi menar att Fönsterpartner inte är som andra fönsterföretag. Det kan låta som en klyscha, men låt oss förklara. Genom att ha inte bara en eller två, utan tre leverantörer av fönster kan vi nämligen alltid erbjuda en lösning som passar just dig och din fastighet. Oavsett om det är nya fönster, vridfönster, skjutpartier eller ytterdörrar. Det ger oss ett starkt och brett produktsortiment som passar de flesta behov.

  Dessutom är vi ett genuint dalaföretag: baserat i Borlänge och med grundare som har lång erfarenhet av dalamarknaden. Vi vet helt enkelt vilka fönster som fungerar och behövs för att klara krav på både stil och energibesparing här i södra Dalarna. Med korta avstånd till både Hedemora, Avesta, Norberg och Horndal kan vi snabbt och smidigt åka ut för att möta er oavsett vilken utmaning ni står inför.

  Området vi verkar i kring Hedemora och Avesta, består till stor del av villor och hus, så vi gissar att du bor i ett sådant, men vi har också lång erfarenhet av att leverera riktigt hållbara och bra lösningar till bostadsrättsföreningar. Tack vare samarbeten med några av Dalarnas främsta montage- och installationsföretag har vi hög kapacitet och kan leverera året runt.

  Våra fönsterlösningar

  Om du anlitar Fönsterpartner till ditt fönsterbyte får du stora valmöjligheter. Tack vare våra leverantörer kan vi erbjuda allt från traditionella fönster med kärnvirke som passar väl in i äldre fasade, till nya och moderna PVC-fönster som inte bara är underhållsfria och brandsäkra utan håller riktigt länge. Självklart säljer vi också aluminiumfönster och ”träalu” (aluminiumbeklädda träfönster) – allt för att kunna skräddarsy en lösning för just dig. Längs med de större vägarna i Dalarna efterfrågar många bullerdämpande fönster – något vi naturligtvis också erbjuder.

  Utöver materialval behöver du också ta ställning till fönstertyp. Fönster kan vara fasta, sidohängda, utåt- eller inåtgående, ha spröjs eller inte, vara i olika färger och nyanser osv. Här hjälper våra fönstermästare gärna till med perspektiv utifrån sin långa erfarenhet.

  Fönsterbyten i södra Dalarna

  Det händer mycket i Avesta, Hedemora, Säter och kringliggande orter just nu. En hel del nybyggnation, men också renoveringar och uppgraderingar. Det har du kanske märkt av själv? Vi har åtminstone känt av en kraftigt ökad efterfrågan!

  Många av de fönster som nu byts ut till nya fönster har suttit där sedan de äldre husen byggdes, och det ligger också i linje med renoveringsintervallen för fönster överlag. Ett fönsterbyte lönar sig ofta av flera olika anledningar. Utöver att vackra fönster kan förnya en hel fasad, kan de också förstärka och förändra ljusinsläppet i de olika rummen. Vi anlitas också för leveranser till hela bostadsrättsföreningar och nybyggda fastigheter.

  Monterar ni?

  Ja, vi erbjuder montage i hela södra Dalarna och kring Sala av alla våra produkter. Du kan givetvis spara pengar och bara köpa produkterna av oss för att sedan sköta montaget själv. Det går ofta bra om man är händig, van vid renovering och har hjälp av några vänner. Däremot får du förstås ingen garanti på montaget, och felmonterade produkter eller produkter som rentav förlorat sin funktion på grund av felaktigt montage, förlorar sin garanti. De allra flesta som byter fönster i området väljer trots allt att komplettera köpet med professionellt montage.

  Var kan ni leverera?

  Det finns egentligen inga begränsningar kring var vi kan leverera, och vi har kunder i över hela Dalarna. Kontakta oss genom att boka ett kostnadsfritt hembesök så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. För oss som återförsäljare av flera olika varumärken, är det viktigt att understryka att vi sitter på din sida av förhandlingsbordet med målet att skapa en bra affär för alla parter.