Example logo

Fönsterpartner i Bromma

Sommarkampanj på fönsterbyte! 30% rabatt på fönsterpriset

Dags för nya fönster? Fönsterpartner samarbetar med Sveriges ledande fönstertillverkare för att kunna erbjuda det bästa valet för just dig. Gäller t.o.m den 18:e September 2023

Våra Fönstermästare i Bromma

Axel Berg har arbetat med fönster sedan 2011. Han inledde sin fönsterkarriär på Mockfjärdfönster med att arbeta som fönsterexpert mot villaägare. Nästa uppdrag i fönstersverige var att arbeta som projektledare på Elitfönsters projektorganisation mot de rikstäckande byggarna som exempelvis Skanska, JM och PEAB. Under hans tid på Elitfönster arbetade han delvis med några av Sveriges ledande fönsterbytarföretag, bland annat Dalkarlarna som han sedan efter sin flytt till hemstaden Borlänge blev erbjuden en anställning på som säljande projektledare med huvudsaklig arbetsuppgift att bearbeta och driva igenom projekt mot bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och fastighetsbolag med norra Stockholm som marknad.

E-post: axel@fonsterpartner.se

Kenny Elg

Kenny Elg har arbetat med fönster sedan 2006. Fönsterkarriären startade hos Fönstergruppen med försäljning av fönster och montering till både villaägare och bostadsrättsföreningar, efter en tid blev Kenny försäljningschef på företaget. Nästa uppdrag var som försäljare av fönster med montering på SVEA-Fönster och efter det på Plastfönster i Avesta som försäljare av fönster och montering till både villaägare, bostadsrättsföreningar, hyresfastighetsägare och byggföretag. Kennys senaste uppdrag före Fönsterpartner var hos Dalkarlarna där han arbetat med försäljning och projektledning av fönsterbyten till bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och byggentreprenörer riktad mot Bromma och Storstockholm.

E-post: kenny@fonsterpartner.se
Telefon: 072-40 30 820

Såhär går det till

Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök. Självklart tar vi stor hänsyn till den rådande situationen och tillämpar försiktighetsåtgärder för att undvika risk för smittspridning. För er skull, och för vår.

Efter hembesöket lämnar vi en offert på det vi kommit överens om. Ni tar ställning till offerten och jämför den med eventuella konkurrenters.

Vi kompletterar offerten vid behov, tecknar avtal och bokar in tid för fönsterbytet utifrån när det fungerar bäst för er (men fönster kan faktiskt bytas året runt!).

Klart! Njut av era nya fönster, sänkta energikostnader och långa garantier på både montage och material.

Varför just Fönsterpartner?

Fönsterpartner är inte som andra fönsterföretag. Genom att ha inte bara en eller två, utan tre leverantörer av fönster kan vi nämligen alltid erbjuda en lösning som passar just dig och din fastighet. Oavsett om det är nya fönster, skjutpartier eller ytterdörrar. Det ger oss ett starkt och brett produktsortiment som passar de flesta behov.

Bromma består till stor del av villor och hus, så vi gissar att du bor i en sådan, men vi har också lång erfarenhet av att leverera riktigt hållbara och bra lösningar till bostadsrättsföreningar. Tack vare samarbeten med några av Stockholms främsta montage- och installationsföretag har vi hög kapacitet och kan leverera året runt.

Våra fönsterlösningar

Om du anlitar Fönsterpartner till ditt fönsterbyte får du stora valmöjligheter. Tack vare våra leverantörer kan vi erbjuda allt från traditionella fönster med kärnvirke som passar väl in i äldre fasade, till nya och moderna PVC-fönster som inte bara är underhållsfria och brandsäkra utan håller riktigt länge. Självklart säljer vi också aluminiumfönster och hybridlösningar – allt för att kunna skräddarsy en lösning för just dig. I Bromma efterfrågar många bullerdämpande fönster – något vi naturligtvis också erbjuder.

Utöver materialval behöver du också ta ställning till fönstertyp. Fönster kan vara fasta, sidohängda, utåt- eller inåtgående, ha spröjs eller inte, vara i olika färger och nyanser osv. Här hjälper våra fönstermästare gärna till med perspektiv utifrån sin långa erfarenhet.

Fönsterbyten i Bromma

Bromma som stadsdel genomgår en stor föryngring just nu. Många av de fönster som nu bytts har suttit där sedan husen byggdes, och det ligger också i linje med renoveringsintervallen för fönster överlag. Ett fönsterbyte lönar sig ofta av flera olika anledningar. Utöver att vackra fönster kan förnya en hel fasad, kan de också förstärka och förändra ljusinsläppet i de olika rummen.

Lägre uppvärmningskostnader och ett sundare, mer lättkontrollerat inomhusklimat, får du på köpet.

Monterar ni?

Ja, vi erbjuder montage i Bromma med omnejd av alla våra produkter. Du kan givetvis spara pengar och bara köpa produkterna av oss för att sedan sköta montaget själv. Det går ofta bra om man är händig, van vid renovering och har hjälp av några vänner. Däremot får du förstås ingen garanti på montaget, och felmonterade produkter eller produkter som rentav förlorat sin funktion på grund av felaktigt montage, förlorar sin garanti. De allra flesta som byter fönster i Bromma väljer trots allt att komplettera köpet med professionellt montage.