Example logo

Fönsterpartner i Jönköping & Mullsjö

Just nu: 30% rabatt på fönsterpriset vid köp av fönster med komplett installation

Dags för nya fönster? Nyttja vår rabatt t.o.m. 15/5 och boka ett hembesök redan idag!

Såhär går det till

kostnadsfritt hembesök

Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök. Självklart tar vi stor hänsyn till den rådande situationen och tillämpar försiktighetsåtgärder för att undvika risk för smittspridning.

ni får en offert

Efter hembesöket lämnar vi en offert på det vi kommit överens om. Ni tar ställning till offerten och jämför den med eventuella konkurrenters.

dags för affär

Vi kompletterar offerten vid behov, tecknar avtal och bokar in tid för fönsterbytet utifrån när det fungerar bäst för er (men fönster kan faktiskt bytas året runt!).

njut av nya fönster

Klart! Njut av era nya fönster, sänkta energikostnader och långa garantier på både montage och material.

Gör en snabb onlineförfrågan utan att förbinda dig till något

  Varför just Fönsterpartner?

  Fönsterpartner är inte som andra fönsterföretag. Genom att ha inte bara en eller två, utan tre leverantörer av fönster kan vi nämligen alltid erbjuda en lösning som passar just dig och din fastighet. Oavsett om det är nya fönster, skjutpartier eller ytterdörrar. Det ger oss ett starkt och brett produktsortiment som passar de flesta behov.

  Regionen kring Jönköping, Mullsjö och sydvästra Vättern består till stor del av villor och hus, så vi antar att du bor i en sådan, men vi har också lång erfarenhet av att leverera riktigt hållbara och bra lösningar till bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter. Tack vare våra samarbeten med några av Smålands främsta montage- och installationsföretag har vi hög kapacitet och kan leverera året runt.

  Skräddarsydda fönsterlösningar

  Om du anlitar oss för ditt fönsterbyte får du stora valmöjligheter på köpet. Tack vare goda samarbeten med våra leverantörer kan vi erbjuda er allt från traditionella fönster med kärnvirke (och spröjs som tillval) som passar väl in i äldre fasader, till nya och moderna PVC-fönster som inte bara är underhållsfria och brandsäkra utan håller riktigt länge utan att blekas av solens strålar. Självklart erbjuder vi också aluminiumfönster och hybridlösningar – allt för att kunna skräddarsy en lösning för just dig.

  Förutom materialval behöver du också ta ställning till fönstertyp. Fönster kan vara fasta, sidohängda, utåt- eller inåtgående, ha spröjs eller inte, vara i olika färger och nyanser osv. Här hjälper våra fönstermästare gärna till med perspektiv utifrån sin långa erfarenhet, och berättar vad som är möjligt med just era förutsättningar. Bli inte förvånad om nya fönster verkligen höjer både utseende och värde på huset!

  Fönsterbyten i Jönköping & Mullsjö

  Det både byggs och renoveras mycket i Mullsjö, Jönköping och på andra närliggande orter, något vi märkt av på efterfrågan! Gamla otäta fönster kan ofta vara en riktig energibov, och ett fönsterbyte lönar sig ofta av flera olika anledningar. Utöver att vackra fönster kan förnya en hel fasad, kan de också förstärka och förändra ljusinsläppet i de olika rummen.

  Lägre uppvärmningskostnader och ett sundare, mer lättkontrollerat inomhusklimat, får du på köpet.

  Ingår montage?

  Ja, vi erbjuder montage av alla våra produkter. Du kan givetvis spara pengar och bara köpa produkterna av oss för att sedan sköta montaget själv. Det går ofta bra om man är händig, van vid renovering och har hjälp av några vänner. Däremot får du förstås ingen garanti på montaget, och felmonterade produkter eller produkter som rentav förlorat sin funktion på grund av felaktigt montage, förlorar sin garanti. De allra flesta som byter fönster i Småland väljer trots allt att komplettera köpet med professionellt montage, inte minst för att det sparar mycket tid. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer!