Example logo

Fönsterpartner i Skövde & Falköping

Just nu: 30% rabatt på fönsterpriset vid köp av fönster med komplett installation

Dags för nya fönster? Nyttja vår rabatt t.o.m. 31/3 och boka ett hembesök redan idag!

Gör en kostnadsfri onlineförfrågan - vi återkommer till dig inom 24 timmar

  Såhär går det till

  hembesök hos er

  Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök. Självklart tar vi stor hänsyn till den rådande situationen och tillämpar försiktighetsåtgärder för att undvika risk för smittspridning.

  fönsteroffert

  Efter hembesöket lämnar vi en offert på det vi kommit överens om. Ni tar ställning till offerten och jämför den med eventuella konkurrenters.

  dags för fönsterbyte

  Vi kompletterar offerten vid behov, tecknar avtal och bokar in tid för fönsterbytet utifrån när det fungerar bäst för er (men fönster kan faktiskt bytas året runt!).

  nya fönster

  Klart! Njut av era nya fönster, sänkta energikostnader och långa garantier på både montage och material.

  Varför just Fönsterpartner?

  Vi vågar påstå att Fönsterpartner inte riktigt är som andra fönsterföretag. Genom att ha inte bara en eller två, utan tre leverantörer av fönster (och dörrar!) kan vi nämligen alltid erbjuda en lösning som passar just dig och din fastighet. Oavsett om det är nya fönster, skjutpartier eller ytterdörrar. Det ger oss ett starkt och brett produktsortiment som passar de flesta behov.

  Området kring Skövde, Falköping och Tidaholm består till stor del av villor och hus, så vi gissar att du bor i en sådan, men vi har också lång erfarenhet av att leverera riktigt hållbara och bra lösningar till bostadsrättsföreningar. Tack vare samarbeten med några av Smålands främsta montage- och installationsföretag har vi hög kapacitet och kan leverera året runt.

  Våra fönsterlösningar

  Om du anlitar Fönsterpartner till ditt fönsterbyte får du stora valmöjligheter. Tack vare våra leverantörer kan vi erbjuda allt från traditionella fönster med kärnvirke som passar väl in i äldre fasade, till nya och moderna PVC-fönster som inte bara är underhållsfria och brandsäkra utan håller riktigt länge. Självklart säljer vi också aluminiumfönster och hybridlösningar – allt för att kunna skräddarsy en lösning för just dig. Behöver du bullerdämpande eller extra isolerade fönster med lågt U-värde, så har vi självklart också det.

  Utöver materialval behöver du också ta ställning till fönstertyp. Fönster kan vara fasta, sidohängda, utåt- eller inåtgående, ha spröjs eller inte, vara i olika färger och nyanser osv. Här hjälper våra fönstermästare gärna till med perspektiv utifrån sin långa erfarenhet.

  Fönsterbyten i Skövde & Falköping med omnejd

  Det både byggs och renoveras mycket i Skaraborg, Västra Götaland och Småland just nu, vilket vi har märkt av på de många förfrågningar vi får in! När det kommer till renovering eller fönsterbyten, har många av de fönster som nu byts suttit där sedan husen byggdes, och det ligger också i linje med renoveringsintervallen för fönster överlag. Ett fönsterbyte lönar sig ofta av flera olika anledningar. Utöver att vackra fönster kan förnya en hel fasad, kan de också förstärka och förändra ljusinsläppet i de olika rummen.

  Lägre uppvärmningskostnader och ett sundare, mer lättkontrollerat inomhusklimat, får du på köpet.

  Vid en nyproduktion är du ibland låst till hustillverkarens standardlösningar, och ibland inte. Konkurrensutsätt dem gärna genom att ta in en offert på nya fönster från oss! Det kan ju också vara så att du föredrar plastfönster framför träfönster, eller tycker att just aluminiumfönster är bäst till ditt nya hus? Vi hjälper dig att välja, och har konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras.

  Monterar ni?

  Ja, vi erbjuder montage i både Skövde, Hjo, Tidaholm och Falköping med omnejd av alla våra produkter. Du kan givetvis spara pengar och bara köpa produkterna av oss för att sedan sköta montaget själv. Det går ofta bra om man är händig, van vid renovering och har hjälp av några vänner. Däremot får du förstås ingen garanti på montaget, och felmonterade produkter eller produkter som rentav förlorat sin funktion på grund av felaktigt montage, förlorar sin garanti. De allra flesta som byter fönster väljer trots allt att komplettera köpet med professionellt montage, inte minst för att det sparar mycket tid. Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer!